Reacties

Reactie plaatsen

Reacties

Jennifer Oonincx
8 maanden geleden

Ik ben hier gekomen met mijn rotweiler op advies van een fokker vlakbij. We hadden hem met 10 maanden gekregen en hij kon toen nog niks. Hij had daarvoor in een schuur gewoond. We gingen hard met hem aan de slag, maar hij vertoonde ook probleem gedrag waar we ons moeilijk raad mee moesten. Nu na vijf lessen bij deze school is het weer een echte hond. Hij weet hoe hij zijn neus moet gebruiken, is meestal rustig en gedraagt zich goed. We waren de wanhoop naar bij door sommige dingen, maar nu gaat het 100x beter. We blijven met hem werken, maar dankzij jou gaat het nu goed met onze grote jongen. Het was misschien even rijden vanaf breda, maar het zeker waard. Top school

Marieke van der Molen
9 maanden geleden

Beste Petra,
3 jaar terug zat ik met mijn Labradoodle Flint bij jou op groepstraining, van pup tot leeftijd van ruim anderhalf jaar. En bijna elke dag nog denk ik terug aan die periode. Dit omdat ik nl zo geniet van mijn geweldig goed luisterende hond waarmee ik supergoed in verbinding sta, elke dag weer. Ik heb jouw training altijd bloedje serieus genomen en alle stappen en adviezen strak opgevolgd en ook zo uitgedragen naar buiten, een beetje op het autistische af. Ws omdat jouw visie en uitgedragen psychologie vd hond mij zo aantrok en enthousiast maakte. Maar ook omdat ik het gewoon fantastisch vond om zo in contact/training te zijn met Flint. Visie uitdragen naar buiten ging soms tot ‘lichte irritatie’ 😉 van mijn buurtgenoten mèt hond. Ze vonden mij volgens mij een beetje overdreven. Zo voelde ik dat toen een beetje. Heb daar ook wel eens met je over geappt in een slecht momentje waarop jij mooi terugappte bij mezelf te blijven. En dus hield ik stug vol met uiteindelijk geweldig resultaat: de best opgevoede hond (vind ik😊). Mijn overbuurvrouw bevestigde dit vorige week. Ze zei: “Wie het laatst lacht, lacht het hardst. Wij zeiden thuis wel eens tegen elkaar: nou nou, die Marieke met haar hondenopvoeding gaat wel erg ver. Maar nu heb je dus wel de best opgevoede hond”.
En ze heeft ENORM gelijk. Flint hoef ik eigenlijk nooit te roepen want hij blijft uit zichzelf altijd dicht bij mij, waardoor ik hem goed en op tijd kan “lezen” en ingrijpen.
Ik denk zo vaak heel fijn terug aan jou en de periode van training. Je eerlijkheid, duidelijkheid, ervaring en opbouw/inhoud training vond ik fantastisch en ook Op Maat. Er was nl veel ruimte voor vragen, uitwisselen van ervaringen en twijfels delen. De sturing die je dan gaf, gaf weer moed en richting! Mooi was dat. Ik vertel er ook nog steeds heel veel over naar buiten toe en zal je blijven aanbevelen om je geweldige kennis en kunde. Ik ben kei trots op Flint en vond het nu toch echt tijd om je deze feedback/compliment te geven. Ik vind nl dat alle eer bij jou hoort 🍀💫👌🏻👏🏻! Lieve groet Marieke en Flint 🐾.

Jens
een jaar geleden

Hallo

Wij hebben een kruising Akita x Alaskan malamute zijn naam is Lex gaan binnenkort de 3 cursus volgen. Geweldige hondenschool. Hond leert veel bij maar de baasjes ook! Theorie lessen zijn een meerwaarde in vergelijking met andere. Voor elke hond word er tijd genomen voor vragen, Petra dit is top!
Groeten Lex en Jens

Arie Graafland
een jaar geleden

Hoi Petra,
Nogmaals dank voor de professionele en gezellige wijze van lesgeven door jou en uiteraard ook de andere instructrices. Loco en ik hebben grote stappen voorwaarts gezet en kijken uit naar de start van de nieuwe lessen.

Ingrid van Meijeren
2 jaar geleden

Hi Petra,

Wat een fijne lessen hebben wij bij jou mogen volgen!! Heerlijk jouw eerlijkheid en vooral omdat deze gebaseerd is op een hele boel kennis en ervaring!
Wij hebben nu al heel veel geleerd en heb ook het nieuwe seizoen weer heel veel zin om aan te sluiten!

Groet van Max

Ilse van Lieshout
3 jaar geleden

Hoi Petra en Gert,

Mooie website hoor! Wie weet komen we in 2018 met onze pup langs :) Ga zo door!

Groetjes,
Ilse

Dianne Brouwers
3 jaar geleden

Nog geen minuut spijt van gehad dat we de hulp hebben ingeschakeld van Petra voor onze Babette, een PBGV. Van een onzeker hondje nu een echt hondje geworden. We volgen met Babette en onze pup Dobby een BFDB, verschillende cursussen, het klapstuk was wel Summerschool. Het is zo genieten, niet alleen voor de honden maar zeer zeker ook voor ons. Wat kan een mens nog meer verlangen, dan lekker buiten bezig zijn met je hondje. Dat is goed voor je conditie. Je ontmoet andere leuke mensen en het allerbelangrijkste is Petra, het plezier straalt er vanaf wanneer ze les geeft. Haar geduld en ervaring heeft ons al heel ver gebracht. Ik kijk weer uit naar de volgende cursussen.

Dianne
4 jaar geleden

Wij hebben van Petra individuele begeleiding gehad. Wij hadden een herplaatshondje met gedragsproblemen. Het was geen vals hondje, maar het gedrag kwam door angst en onzekerheid. Petra heeft ons erg goed geholpen om het gedrag te begrijpen en ermee om te leren gaan. Resultaat is nu dat het veel verbeterd is, wij hebben een lief hondje met weliswaar een rugzakje, maar daar kunnen wij nu heel goed mee leven. Ons hondje is nu 7 jaar en start binnenkort met de basiscursus gehoorzaamheid. Petra bedankt.

Esther Zagers
4 jaar geleden

We zijn met Bram begonnen als puppy, altijd goede begeleiding gehad. Nu na 3 jaar zijn we nog bezig met leuke uitdagingen omdat het zo gezellig is

Esther Godrie
4 jaar geleden

We trainen al jaren met veel plezier bij Petra met onze terriërs,hebben heel veel aan de begeleiding en adviezen gehad en nog steeds!
En het allerbelangrijkst ook onze honden Noodles en Oscar beleven heel veel plezier aan de trainingen.