Reacties

Reactie plaatsen

Reacties

Jens
5 maanden geleden

Hallo

Wij hebben een kruising Akita x Alaskan malamute zijn naam is Lex gaan binnenkort de 3 cursus volgen. Geweldige hondenschool. Hond leert veel bij maar de baasjes ook! Theorie lessen zijn een meerwaarde in vergelijking met andere. Voor elke hond word er tijd genomen voor vragen, Petra dit is top!
Groeten Lex en Jens

Arie Graafland
5 maanden geleden

Hoi Petra,
Nogmaals dank voor de professionele en gezellige wijze van lesgeven door jou en uiteraard ook de andere instructrices. Loco en ik hebben grote stappen voorwaarts gezet en kijken uit naar de start van de nieuwe lessen.

Bart Antonissen
een jaar geleden

Hoi,

Wij hebben een boerenfox/Jack Russel die al tijdens de puppycursus en het vervolg daarop agility oefeningen geweldig vond. Omdat ik nog te jong was mocht ik nog niet starten met agility bij een hondenschool. Nu ben ik bijna 14 en vraag ik me af of het nu wel mogelijk is. Onze hond is 2 jaar nu en luistert over het algemeen goed naar mij. We hebben ook ruimte om thuis te trainen.

Heeft u een groepscursus waarbij ik zou kunnen aansluiten. Als het nodig is, wil ik wel graag nog de vervolgcursus doen om op te frissen wat betreft onze hond en voor mij, omdat ik nog geen les heb gehad. Daarnaast is onze hond nog steeds heel erg gericht op andere honden, hij wil met iedereen spelen, dus los in de groep moeten we eerst weer oefenen.

Het mailadres is van mijn moeder, omdat zij natuurlijk over het budget gaat en uiteindelijk beslis of ik ga lessen.

Mvg,

Bart

Ingrid van Meijeren
een jaar geleden

Hi Petra,

Wat een fijne lessen hebben wij bij jou mogen volgen!! Heerlijk jouw eerlijkheid en vooral omdat deze gebaseerd is op een hele boel kennis en ervaring!
Wij hebben nu al heel veel geleerd en heb ook het nieuwe seizoen weer heel veel zin om aan te sluiten!

Groet van Max

Ilse van Lieshout
2 jaar geleden

Hoi Petra en Gert,

Mooie website hoor! Wie weet komen we in 2018 met onze pup langs :) Ga zo door!

Groetjes,
Ilse

Dianne Brouwers
2 jaar geleden

Nog geen minuut spijt van gehad dat we de hulp hebben ingeschakeld van Petra voor onze Babette, een PBGV. Van een onzeker hondje nu een echt hondje geworden. We volgen met Babette en onze pup Dobby een BFDB, verschillende cursussen, het klapstuk was wel Summerschool. Het is zo genieten, niet alleen voor de honden maar zeer zeker ook voor ons. Wat kan een mens nog meer verlangen, dan lekker buiten bezig zijn met je hondje. Dat is goed voor je conditie. Je ontmoet andere leuke mensen en het allerbelangrijkste is Petra, het plezier straalt er vanaf wanneer ze les geeft. Haar geduld en ervaring heeft ons al heel ver gebracht. Ik kijk weer uit naar de volgende cursussen.

Dianne
3 jaar geleden

Wij hebben van Petra individuele begeleiding gehad. Wij hadden een herplaatshondje met gedragsproblemen. Het was geen vals hondje, maar het gedrag kwam door angst en onzekerheid. Petra heeft ons erg goed geholpen om het gedrag te begrijpen en ermee om te leren gaan. Resultaat is nu dat het veel verbeterd is, wij hebben een lief hondje met weliswaar een rugzakje, maar daar kunnen wij nu heel goed mee leven. Ons hondje is nu 7 jaar en start binnenkort met de basiscursus gehoorzaamheid. Petra bedankt.

Esther Zagers
3 jaar geleden

We zijn met Bram begonnen als puppy, altijd goede begeleiding gehad. Nu na 3 jaar zijn we nog bezig met leuke uitdagingen omdat het zo gezellig is

Esther Godrie
3 jaar geleden

We trainen al jaren met veel plezier bij Petra met onze terriërs,hebben heel veel aan de begeleiding en adviezen gehad en nog steeds!
En het allerbelangrijkst ook onze honden Noodles en Oscar beleven heel veel plezier aan de trainingen.

Gert Groenewegen
3 jaar geleden

Veel succes! Het gaat je zeker lukken!
Gert