Ervaring cursisten

Reactie plaatsen

Reacties

Ninah Barten
17 dagen geleden

Petra heeft ons heel erg geholpen met het zelfvertrouwen van onze teckelpup Lio. Hij was bang voor alles en iedereen maar komt nu zelfs met opgeven staart en vrolijke pas aangelopen om aan de training te beginnen. Ook kan Lio al aardig goed luisteren (als hij gefocust is (het blijft een teckel natuurlijk). We kunnen iedereen aanraden om lessen te volgen bij Petra. Het 1 op 1 contact is erg fijn en ook zijn de instructies filmpjes erg handig. We hebben heel veel geleerd. Ook over het gedrag van honden en wat hier mee te doen. Bedankt Petra!

Jamayca Dictus
3 maanden geleden

Wat hebben Willie en ik veel geleerd!
We hebben een puppycursus en vervolg cursus bij Petra gevolgd en zijn haar super dankbaar voor de vaardigheden die zij ons heeft geleerd.
Wij hebben niet alleen praktische dingen geleerd, maar ook waarom Willie (of honden) bepaald gedrag vertonen. Petra kijkt naar je hond en leest je hond, waardoor je je hond beter leert kennen en begrijpen.

Mariska en Steven
5 maanden geleden

Wij zijn begonnen met de puppycursus. Op voorhand kregen we al veel informatie en tips, waar we gelijk iets aan hadden. Je doet de cursus met veel passie en enthousiasme. Dat zie je ook terug in de lesfilmpjes. 1 op 1 is zo fijn. Wij zijn heel erg tevreden!

Tamara en Hope
5 maanden geleden

Wij zijn samen aan de tweede cursus bezig. Ik vind de één op één cursus erg prettig. Dit geeft je mogelijkheden vragen te stellen over situaties waar je thuis tegen aan loopt en Petra kan zich echt focussen op het gedrag van jouw hond. Minstens zo belangrijk, Hope gaat er heel erg graag heen!

Maria
6 maanden geleden

Ik was altijd een beetje bang voor honden. Dus toen wij een puppy kregen ben ik bij Petra op cursus gegaan. Ik was onder de indruk van de kennis en ervaring van Petra. Om welke hond het ook gaat. Ze kan echt het gedrag lezen en met goede aanwijzingen duidelijk maken hoe je daar dan het beste mee om kunt gaan. Ik was heel onzeker als kersverse hondenmoeder, maar doordat Petra mij steeds het vertrouwen gaf heb ik een hele bijzondere band opgebouwd met onze Dribbel. Ook met onze 2de puppy Sammie zijn we bij Petra op cursus geweest. Doordat ze training geeft in het bos op een plek waar geregeld auto's, mensen en vooral andere honden langskomen valt er veel te leren voor de kleine hondjes. Wij hebben nu twee superlieve honden waar we heel veel plezier mee hebben. Mede dankzij de liefdevolle begeleiding van Petra

Lieke Kuijstermans
6 maanden geleden

Petra geeft een persoonlijk en professioneel advies dat het leven van mijn hond drastisch heeft veranderd. Als zijn derde baasje had mijn hond best wel een rugzakje, maar door veel geduld en discipline is de ware aard van mijn hond naar voren gekomen: een hele lieve hond. Door het vertrouwen dat ik steeds van Petra kreeg, kon ik de training steeds verder opbouwen.

Nadine
3 jaar geleden

Onze Engelse Bulldog, Walter, van 9 jaar had verlatingsangst ontwikkeld na dat ik veel thuis had gewerkt vanwege Corona. Toen wij beide weer op kantoor gingen werken plaste hij elke dag in huis.. We hadden al vanalles geprobeerd en wisten niet meer wat we moesten doen. Van Petra kregen we praktische tips die we in ons dagelijks leven moesten implementeren. We werden al gewaarschuwd dat het een lange weg zou worden.. Vaak wilde we opgeven maar Petra verzekerde ons er van dat we echt vol moesten houden! Uiteindijk na 4 maanden is het gelukt! Ons lieve Walter plast eindelijk niet meer binnen.. Zo blij dat we geluisterd hebben en toch door gezet hebben. Het was het harde werk zeker waard.
Nogmaals bedankt Petra!

Sandra
4 jaar geleden

Met mijn 3-jarige rottweiler reu was ik de wanhoop nabij toen ik bij jou kwam. Hij vertoonde regelmatig zeer ongewenst gedrag naar het gezin, negeerde mij bij tijd en wijle volledig, viel aan de lijn uit naar andere honden en was door een vervelende ervaring niet te hanteren bij de dierenarts. Ik heb wat traantjes gelaten bij jou op het veld! Jij hebt me geleerd om op de juiste momenten aandacht te geven, om het positieve te belonen en, voor zover dat kan, het slechte gedrag te negeren. Ook zijn de regels in huis aangescherpt en gaan we als gezin daar hetzelfde mee om. We zijn samen aan de slag gegaan om hem lichamelijk te kunnen onderzoeken, want hij vertrouwde niemand meer aan zijn lijf. En wat voelt het dan fantastisch dat ik zijn gewonde poot gewoon kan verzorgen! Nou dat was eerst allesbehalve gewoon, dat was gevaarlijk. Onze band is super dankzij jouw tips en oefeningen! We zijn er nog niet helemaal (de dierenarts is nog steeds ‘een dingetje’), maar ik heb er vertrouwen in dat dat met jouw begeleiding gaat lukken.

Sonja Paludanus
4 jaar geleden

Onze 4 jarige Rottweiler reu Kayjay heeft een paar nare ervaringen gehad bij de dierenarts. Op advies van Petra, ben ik vandaag naar de Dierenkliniek Breda geweest.
Wauw ongelofelijk, wat ging dit goed. Wat een super ervaring.
Bij binnenkomst werden we al verwelkomt door de assistentes. Zij stelden Kayjay op zijn gemak en knuffelde hem en gaven hem lekkers. Daarna mochten wij mee met de dierenarts Marion.
Door de overheerlijk hypoallergene brokjes die ze hebben hadden ze Kayjay snel om gekocht.
Waar ik nog schrik van had, zoals hij laat geen stethoscoop toe, geen prikken, geen neusdruppels voor de kennelhoest en niet op een tafel staan, deed hij dit allemaal. Ik stond met open mond te kijken. Zowel Marion als de assistente waren super rustig en stelden Kayjay helemaal op zijn gemak. Hij had een super ervaring.
Je hebt bij Dierenkliniek Breda echt de dierenartsen en assistenten bereikt in een positieve omgang met honden. Je kunt het aan alles merken. Een hond mag een hond zijn en ze geven je vertrouwen.
Alle complimenten zijn voor jou.
Nu gaan we voortaan met meer vertrouwen weer naar de dierenarts bij Dierenkliniek Breda.
Dank je wel.

Jennifer Oonincx
4 jaar geleden

Ik ben hier gekomen met mijn rotweiler op advies van een fokker vlakbij. We hadden hem met 10 maanden gekregen en hij kon toen nog niks. Hij had daarvoor in een schuur gewoond. We gingen hard met hem aan de slag, maar hij vertoonde ook probleem gedrag waar we ons moeilijk raad mee moesten. Nu na vijf lessen bij deze school is het weer een echte hond. Hij weet hoe hij zijn neus moet gebruiken, is meestal rustig en gedraagt zich goed. We waren de wanhoop naar bij door sommige dingen, maar nu gaat het 100x beter. We blijven met hem werken, maar dankzij jou gaat het nu goed met onze grote jongen. Het was misschien even rijden vanaf breda, maar het zeker waard. Top school