Reactie plaatsen

Reacties

Ingrid van Meijeren
een jaar geleden

Hi Petra,

Wat een fijne lessen hebben wij bij jou mogen volgen!! Heerlijk jouw eerlijkheid en vooral omdat deze gebaseerd is op een hele boel kennis en ervaring!
Wij hebben nu al heel veel geleerd en heb ook het nieuwe seizoen weer heel veel zin om aan te sluiten!

Groet van Max

Ilse van Lieshout
2 jaar geleden

Hoi Petra en Gert,

Mooie website hoor! Wie weet komen we in 2018 met onze pup langs :) Ga zo door!

Groetjes,
Ilse

Dianne Brouwers
2 jaar geleden

Nog geen minuut spijt van gehad dat we de hulp hebben ingeschakeld van Petra voor onze Babette, een PBGV. Van een onzeker hondje nu een echt hondje geworden. We volgen met Babette en onze pup Dobby een BFDB, verschillende cursussen, het klapstuk was wel Summerschool. Het is zo genieten, niet alleen voor de honden maar zeer zeker ook voor ons. Wat kan een mens nog meer verlangen, dan lekker buiten bezig zijn met je hondje. Dat is goed voor je conditie. Je ontmoet andere leuke mensen en het allerbelangrijkste is Petra, het plezier straalt er vanaf wanneer ze les geeft. Haar geduld en ervaring heeft ons al heel ver gebracht. Ik kijk weer uit naar de volgende cursussen.

Dianne
3 jaar geleden

Wij hebben van Petra individuele begeleiding gehad. Wij hadden een herplaatshondje met gedragsproblemen. Het was geen vals hondje, maar het gedrag kwam door angst en onzekerheid. Petra heeft ons erg goed geholpen om het gedrag te begrijpen en ermee om te leren gaan. Resultaat is nu dat het veel verbeterd is, wij hebben een lief hondje met weliswaar een rugzakje, maar daar kunnen wij nu heel goed mee leven. Ons hondje is nu 7 jaar en start binnenkort met de basiscursus gehoorzaamheid. Petra bedankt.

Esther Zagers
3 jaar geleden

We zijn met Bram begonnen als puppy, altijd goede begeleiding gehad. Nu na 3 jaar zijn we nog bezig met leuke uitdagingen omdat het zo gezellig is

Esther Godrie
3 jaar geleden

We trainen al jaren met veel plezier bij Petra met onze terriƫrs,hebben heel veel aan de begeleiding en adviezen gehad en nog steeds!
En het allerbelangrijkst ook onze honden Noodles en Oscar beleven heel veel plezier aan de trainingen.

Gert Groenewegen
3 jaar geleden

Veel succes! Het gaat je zeker lukken!
Gert

Cathy van Akkeren
3 jaar geleden

Doordat jij ons super goed hebt geholpen met Sheena ,zullen wij zeker door gaan met Gilmour .
Eerst de basiscursus afmaken en dan zullen wij in januari met veel enthousiasme aan de nieuwe lessen beginnen !